Джон Лий Ханкок

Толкова забавно-поучително обсъждане си бяхме спретнали преди година и половина, когато се появи инфото за „римейка на римейка”, че направо е срамота чак сега да има „ъпдейти”. То на всичкото отгоре едната причина за разгорещения спор – мистър Том Круз – е решил да се оттегли от проекта. Може да обявим залагане – кой смята, че това е за добро? При положение, че въобще се стигне до работа по новата „Великолепна седморка”…

Освен, че няма никаква яснота по актьорския състав (слуховете за останалите роли си остават „пожелателни”), има смяна и в писателския екип. Режисьорът на „Спасяването на Мистър БанксДжон Лий Ханкок (сценарист на „The Blind Side”, „Снежанка и ловецът”, „Злодеида”) застъпва на мястото на Ник Пизолато и вероятно сценарият на римейка ще се преработва. За момента не се обелва и дума за възможност самия Ханкок да режисира.

Прави впечатление, че MGM са се заели методично да „рециклират” каталога си – доста от предстоящите римейки са именно по техни филми. Знаете мнението ни по въпроса – има толкова много неадаптирани прекрасни сюжети и истории, които са написани и се пишат може би ежедневно – кощунство е да преправяш познат филм в „модерен” стил, още повече когато се е превърнал в класика. Само че не „криейтив”-а е важен, а „money make the world go round” – факт! Ай Честита Нова Година!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *