Време беше бунтовната сойка-присмехулка да разпери криле. „Възпламеняване”-то опресни спомените за „Игрите на глада” на кино, но два месеца вече си е дълъг период от време без „ъпдейт” на инфо-то, особено след като първата част от заключителната трилогия ще трябва да излезе в края на 2014. Очаквано и съвсем логично, визията на „Сойка-присмехулка – Част I” следва стила на кориците на книгите на Сюзан Колинс и на първите два филма.

Първи постер на „Сойка-присмехулка”

След огнения първи постер, който „плъзна” и в социалните мрежи ние си запазваме правото да ах-каме и ох-каме, когато представят моушън-постер (подобен на анимацията, която видяхме в края на „Възпламеняване”), в духа на познатите вече визии на предишните „епизоди” от трилогията.

Франсис Лоурънс ще режисира и две части на „Сойка-присмехулка”, с които ще приключи сагата на Катнис Евърдийн и борбата на подтиснатите с Капитола. Освен Дженифър Лоурънс (която продължава да доказва, че е притежава талант за най-разнообразни превъплъщения!) и останалите познати герои и актьори, в „Сойка-присмехулка”  – Част I” ще видим още Джулиан Мур, Натали Дормер, Лили Рабе.

Премиерните дати на част I и част II са съответно на 21 ноември 2014 и 20 ноември 2015 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *