След сериозния успех на „Приятелю Тед” (филмът спечели 550 млн. долара в световен мащаб) създателят на „Family Guy” и „American DadСет МакФарлън отново се завръща на голям екран с втория си игрален режисьорски проект, уестърн-комедията „A Million Ways to Die in the West”.

Филмът разказва за страхлив овцевъд, който след като отказва участие във въоръжено разрешаване на конфликт, е изоставен от съпругата си за друг мъж. Един ден в града пристига красива мистериозна жена, която му помага да открие куража си и постепенно двамата се влюбват един в друг. Но когато нейният съпруг, който е известен престъпник, пристига, за да търси отмъщение, фермерът трябва да постави новооткритата си смелост на изпитание.

Вижте първата снимка от филма, представяща главния герой в изпълнение на МакФарлън, който е в компанията на Чарлийз Терън, Аманда Сайфрид и Нийл Патрик Харис.

„A Million Ways to Die in the West” - Сет МакФарлън, Чарлийз Терън, Аманда Сайфрид, Нийл Патрик Харис

Радваме се, че МакФарлън не се захвана веднага с „Приятелю Тед 2”, а преди това реши да направи нещо различно. Ние сме му фенове и стискаме палци и този път да му се получат нещата. Ослушваме се за първия трейлър, от който ще придобием по-добра представа какво да очакваме.

Режисьор на „A Million Ways to Die in the West” е Сет МакФарлън, който е изпълнител и на главната роля. Партнират му Чарлийз Терън, Аманда Сайфрид, Нийл Патрик Харис, Лиъм Нийсън, Сара Силверман, Джовани Рибизи и др.

Премиерата е 30 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „Който оцелее ще разказва“…..ами аз не оцелях до края на филма , а минавам за търпелив! Може сценариста,режисьори и изпълнител на главната роля да е много талантлив, но очевидно в някоя друга област на изкуството.

  2. Възможно най-тъпият филм на света с изключение на финалното камео.