В началото на ноември миналата година видяхме първия трейлър на свръхестествения хорър трилър на възстановеното наскоро легендарно студио „Hammer Films” „The Quiet Ones” с участието на любимия ни Джаред Харис. Всъщност трейлърът си беше класически тийзър и въпреки че разкриваше основната история за професор, който се опитва да създаде полтъргайст, всичко беше само в най-общи краски.

Сега Lionsgate представят първия истински трейлър, който разкрива далеч повече подробности около историята и героите. Не бихме казали, че изглежда като нещо впечатляващо, но смятаме, че като за класически свръхестествен хорър, излязъл изпод шапката на „Hammer”, ще си заслужава гледането. Не вярваме да е по-лош от прехваления „Заклинанието”, който, видите ли, бил един от най-добрите хоръри последните години.

Ето за пореден път и официалния синопсис.

Вдъхновен от действителни събития, „The Quiet Ones” разказва историята на нетипичен професор (Харис), който използва нестандартни методи и организира най-добрите си студенти да участват в опасен експеримент: създаването на полтъргайст. Воден от теорията, че паранормалната активност е резултат от отрицателна човешка енергия, учените провеждат серия тестове върху млада пациентка, довеждайки я до ръба на лудостта. Когато започват да се случват страховити и необясними неща с ужасяващи последици, групата бързо проумява, че са събудили сила, по-ужасяваща и зла, отколкото са си представяли.

Режисьор на „The Quiet Ones” е Джон Поуг, а в главните роли са Джаред Харис, Сам Клафлин, Оливия Кук и Ерин Ричардс.

Премиерата е 25 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *