Ох, хайде най-накрая да идва този филм, че ни се изчака чакалото! „Under the Skin” на Джонатан Глейзър е проект, който очакваме с огромен интерес (вече три години и кусур), при това не само заради участието на Скарлет като секси извънземно. Първата и най-важна причина е, че първите два трейлъра ни допаднаха и второ, фестивалните му отзиви, описващи го като „unique, original and mindblowing”, са повече от любопитни, макар и не всички да са свръх положителни.

Е, изглежда, че чакането е почти към края си, защото филмът вече има официална премиерна дата – 4 април. По този повод отново имаме някакво развитие на рекламния фронт и получаваме възможност да хвърлим нов поглед към филма, който идва под формата на няколко снимки. Вижте ги!

„Under the Skin” със Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

В „Under the Skin” Скарлет Йохансон е в ролята на извънземната Лора, дегизирана като хипнотична и естетически перфектна жена. Въоръжена с ненаситна сексуалност, тя броди из изключително красивите и въздействащи пейзажи на Шотландия, търсейки да залови човешки същества, за да ги унищожава и евентуално да ги изпраща на родната си планета. Лора е убийствено ефективна, но с течение на времето е привлечена и в крайна сметка променена от сложността на живота на Земята. С новооткритата човечност и отслабването на извънземното в нея, тя се озовава в сблъсък със собствения си вид. Разказан от нейната гледна точка, филмът представлява един уникален поглед над нашия свят през очите на извънземен пришълец.

Режисьор на „Under the Skin” е Джонатан Глейзър („Sexy Beast” и „Birth”), а в ролите са Скарлет Йохансон, Пол Браниган, Кристоф Хадек, Скот Даймънд и др.

Премиерата е 4 април и силно се надяваме, че и ние ще успеем да го видим, ако не на редовен показ, то поне на някой от есенните ни фестивали и панорами.

Като бонус вижте тази реклама с участието на мис Йохансон.

http://www.youtube.com/watch?v=UB7dobEmlI0

Мамина златна, тя!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments