„American Hustle” („Американска схема”) ще се появи у нас в края на месец януари. И тъй като няма да се уморим да повтаряме колко харесваме превъплъщенията на Крисчън Бейл, това е един от филмите, които чакаме с нетърпение и предвкусвайки удоволствието. Дженифър Лоурънс все повече ни спечелва на своя страна – най-вече с това че се раздава във всички филми, а и изборът й на роли е предизвикателен, което е повече от вдъхновяващо.

За съжаление не мога да се преборя с личната си неприязън към Брадли Купър – с нищо не го заслужава и не мога да не призная, че сигурно е добър актьор – просто нещо не ми е точно в него. Ейми Адамс продължава да доказва качества и разнообразието на роли, в които се вкарва, е достойно за възхищение. Джеръми Ренър също е заслужил адмирации – самият факт, че Дейвид О. Ръсел го е включил в актьорската комбина на своята „American Hustle”, си е „печат за заверка” на високо качество.

В очакване на самия филм, предлагаме ви да видите няколко нови клипа, кратки видеа тип „making” и куп нови снимки. Enjoy!

„American Hustle” е художествена измислица за гениален мошеник на име Ървинг Розенфелд (Крисчън Бейл), който заедно с не по-малко хитрата си и прелъстителна партньорка, британката Сидни Просър (Ейми Адамс), е принуден да работи за неконтролируемия ФБР агент Ричи Димасо (Брадли Купър). Димасо ги забърква в изкусителния и опасен свят на Джърси мафията, където се сблъскват с Кармайн Полито (Джереми Ренър), енергичен и избухлив политик, който попада между мошениците и федералните агенти. Но най-важна може да се окаже непредсказуемата съпруга на Ървинг Розалин (Дженифър Лорънс), която би могла да разруши целия му свят. Подобно на предишните филми на Дейвид О. Ръсел, „American Hustle” не подлежи на жанрово определение и разчита на неподправените емоции и залози на живот и смърт.

Режисьор на „American Hustle” е Дейвид О. Ръсел, а в ролите ще видим Крисчън Бейл, Ейми Адамс, Брадли Купър, Дженифър Лорънс, Джереми Ренър, Алесандро Нивола, Елизабет Ром, Луи С. К., Майкъл Пеня и Робърт Де Ниро.

Премиерата е 13 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. И този филм изтече (с добро качество) по торент тракерите доста преди да се появи по кината у нас. Както и с други филми, например от миналата година по това време, това ще се отрази на резултатите му в нашите бокс офиси.

  2. чакам само буквичките тези дни 😉 Не че не мога да го гледам и без буквички, но предпочитам с буквички за да не се напрягам излишно 🙂

  3. Гледах го снощи. Качеството изобщо не е добро, но просто не се сдържах. Един от най-добрите филми тази година for sure, но нещо не му достига да остане в историята сякаш. Е, ще се гледа поне още веднъж-с HD качество. За сега моят фаворит е Dallas Buyers club!

  4. Филми като него изобщо не се представят силно в боксофиса у нас, така че със и без торент лийк – все тая.
    Izumen, а Скорсезе гледА ли?

  5. Не, него го няма още. Чаках да се приберете с Дринов днес, за да ви питам. Минавам на ЛС. :p