Ох, очакваме този проект със свито сърце. „От глупав, по-глупав” е една от любимите ни комедии от детството – все още се смеем на някои неща, като попаднем на него по телевизията – и не искаме да го видим поруган. Продълженията на комедии и без това са пипкава работа (особено в последно време – ако не вярвате, гледайте тези на „Последният ергенски запой”), какво остава, когато се прави цели 20 години след оригинала.

От друга страна, като гледаме първата официална снимка от „От глупав, по-глупав 2”, ни става някак топло на душата – тези двамата кретени, Джим Кери и Джеф Даниълс, просто са родени за ролите на Лойд и Хари и въпреки че са доста поостарели, ясно личи, че все още „го могат”.

Джим Кери и Джеф Даниълс в „От глупав, по-глупав 2”

На този етап нямаме какво друго да коментираме. Ще изчакаме първия трейлър и ще се надяваме да не видим нещо като „Тримата тъпаци”.

От глупав, по-глупав 2” ще отведе Хари и Лойд на пътешествие, за да намерят извънбрачната дъщеря на Хари, за която той не е знаел, че съществува. Може би двамата най-накрая ще разберат що е то отговорност – нещо, което знаем, че никога, ама никога не би трябвало да им се дава.

Като допълнение, вижте и няколко задкулисни снимки.

На режисьорското място отново са братята Боб и Питър Фарели, а освен Джим Кери и Джеф Даниълс, в ролите ще видим Лори Холдън, Катлийн Търнър, Роб Ригъл, Брейди Блум, Кат Нийли и др.

Премиерата на „От глупав, по-глупав 2” е 14 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *