За всички, които очакват с нетърпение новата година с нови филми, които не се гледат в мол и с пуканки, предлагаме трейлър на „White Bird In A Blizzard”. Няма две мнения по повод прекрасността на Ева Грийн, а Шайлин Уудли я харесахме много като щерка на Джордж Клуни в „Потомците” и се надяваме, че Грег Араки ще ни поднесе предизвикателна драма с трилър-елементи и тайнственост – точно както ни харесва.

http://www.youtube.com/watch?v=Opj6DKhGopY

Създаден по едноименния роман на Лора Казиски, получил възторжени овации, „White Bird In A Blizzard” разказва историята на Кат Конърс – млада жена, в чиито живот всичко се променя кардинално, когато нейната красива и тайнствена майка ненадейно изчезва. Ето по-подробния синопсис:

Когато майката на Катрина Конър напуска семейството си, Кат е изненадана, но не и шокирана. В продължение на цялата й 16-та година – докато се влюбва в съседското момче, пораства, открива секса – майката леко се отдръпва. Докато Кат и нейният безчувствен татко се опитват да съберат парчетата, от които е съставен животът им, тя открива с изумление, че липсата на майка й не й влияе. Но в сънищата, които стават все по-реални, за да бъдат пренебрегвани, момичето е преследвано от майчиния зов за помощ. Най-накрая тя трябва да последва инстинкта си, за да открие дали наистина не се е случило нещо ужасно, насилствено и зло. Кат е изправена пред страховито откритие…

Освен фестивалното участие на Сънданс, за момента няма яснота по премиерни дати нито отвъд, нито отсам Атлантика. Освен Ева Грийн и Шайлин Уудли, в роли са ангажирани още Кристофър Мелони, Шайло Фернандес, Габорей Сидибей, Томас Джейн и Анджела Басет, режисирани от Грег Араки. Очакваме отзиви от Сънданс!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *