С ново крими-трилър предложение, което включва Доминик Купър и Самюъл Л. Джаксън, излиза Lionsgate. Озаглавено е „Reasonable Doubt”, по сценарий на Питър А. Доулинг („Flightplan”) и е режисирано от новака Питър Кроудинс. Ето как изглежда.

Че ще е трилър с елементи на напрежение, то е ясно. Ето какво гласи краткия синопсис:

Когато прогресиращия млад прокурор Мич Брокдън удря човек и изоставя местопрестъплението, той решава да „натовари” вината за случая на обвиняем престъпник, който случайно е намерил тялото. Най-лошите страхове на Мич се сбъдват по време на процеса, когато осъзнава, че всъщност е оправдал един наистина виновен тип и се втурва да го преследва, преди убиецът да открие следващата си жертва…

Малко завоалирано звучи, пък и от трейлъра не става по-ясно, но за протокола: обичаме сюжети, в които хората на закона малко или повече го престъпват. Пък и Доминик има потенциал да изиграе не само момчета-хубавеляци, а и по-сложни характери. За Джаксън няма какво да говорим – той си може всичко.

След този подробен трейлър ще е жалко, ако филмът не изненада с (може и повече) обрат/и, но ако остане на това  разказвателно ниво, си заслужава да излезе директно на DVD. А всъщност „Reasonable Doubt” тръгва на екран и VOD в Щатите на 17 януари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *