Въпреки че не сме супер ентусиазирани, очакваме с любопитство предстоящия „Fleming: The Man Who Would be Bond”, посветен на живота на създателя на легендата Джеймс Бонд Иън Флеминг, чиято биография е доста богата и изключително интересна (дори и извън създаването на Бонд), и смятаме, че може да се получи наистина добър мини-сериал (а и игрален филм също).

Преди половин година видяхме първия тийзър, който, при все че показа как ще изглежда Доминик Купър в титулярната роля, всъщност не разкриваше много и не успяхме да придобием добра представа какво можем да очакваме от сериала. Сега обаче ни се открива тази възможност с дебютиралия кратък трейлър. Вижте.

Радва ни това, че явно „Fleming” ще бъде по-лековат от очакваното и ще има известна доза хумор. От друга страна ни се щеше Бонд да не обсебва абсолютно целия сюжет, но смятаме, че случаят ще е точно такъв – нещо, което се потвърждава и от подзаглавието „The Man Who Would be Bond”. Поне ще се насладим на генезиса на доста от запазените марки на Бонд. Което си е любопитно.

Освен Доминик Купър като Флеминг, във „Fleming: The Man Who Would be Bond” ще видим Лара Пулвър, Анабел Уолис, Лесли Манвил, Ана Чанслър, Самюъл Уест и др.

Премиерата е 29 януари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *