След като преди две години се „изправиха на крака” и успяха да победят злите сили на родна земя, в „Muppets Most Wanted” Кърмит, Пиги, Фози, Гонзо и познатата ни, обична голяма компания потеглят на… световно турне, като шоуто им е разпродадено в най-големите зали на Лондон, Мадрид, Берлин… Но за зла участ престъпникът №1 в света Константин е взел на прицел мъпетите и може би съвсем не е случайно, че двамата с Кърмит и приличат, абе като две капки вода. Едната – с бенка. Ясно е, че ще има подмяна, затвор, преследвания и всичко както си му е редът в един шпионски филм.

В ролята на важния престъпник № 2 е Рики Джервейс, Тай Бърел ще се фука със значки и коли като агентът от Интерпол Жан Пиер Наполеон, а Тина Фей ще е безмилостната тъмничарка Надя. Имате за задача да преброите колко са камео-появяванията на други звезди-актьори. Не може да не споменем, че от едно интервю разбрахме как всеобщият любимец Том Хидълстън (с бялата фланела и нелепия мустак) си е забравил репликите в момента, в който видял Кърмит на снимачната площадка – просто защото това било негова детска мечта, да се запознае с най-известния жабок на света.

Може да сравнявате на воля между щатски, британски и австралийски вариант на трейлъра.

Вижте и официалният постер на филма, както и няколко носи снимки.

Disney планират да пуснат „Muppets Most Wanted” на 21 март 2014; режисурата е поверена на Джеймс Бобин, а продуценти са Дейвид Хоберман и Тод Либерман.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *