Update: Ето го и обещания първи трейлър на филма.

http://www.youtube.com/watch?v=uE3JMfuPFdQ

Честно казано, не знаем какво да мисли. Искаше ни се да се изкефим, но като че ли не сме много доволни. Без да искаме да правим някакви сравнения – просто като усещане за сай-фай екшъни, ни се струва, че филмът ще е по-слаб от „Елизиум„, „Звездните рейнджъри“ и „Забвение„, но пък има шанс да е по-добър от „Битка: Лос Анджелис„. Но да не избързваме с оценките. Ще изчакаме да видим и следващите трейлъри. Вие какво смятате?

Следва оригиналната новина от сутринта :
––

Плакати и нови снимки от сай-фай екшъна „Edge of Tomorrow” с Том Круз

Трейлърът на „Годзила” е вече зад гърба ни и сега идва ред да обърнем поглед към друг проект, който следим изкъсо и по който очакваме скоростно развитие (всъщност още днес) – „Edge of Tomorrow” на Дъг Лаймън и Том Круз.

В случай че сте забравили, „Edge of Tomorrow” е новото заглавие на „All You Need is Kill” (създаден по романа на Хироши Сакуразака), в който войник намира смъртта си в битка с извънземна раса, само за да се „прероди” на следващия ден и да изживее всичко отначало.

Както вече стана дума, дебютът на първия трейлър на „Edge of Tomorrow”, който очакваме вече от доста време, е насрочен за днес (по някое време), а докато чакаме това да стане, имаме възможност да видим няколко нови снимки от филма, както и два стари постера, които по някаква причина сме пропуснали да ви представим.

Вижте ги, а по-късно се завъртете и за първия трейлър, за който се надяваме да е повече от тийзър. Иска ни се нещо, което да ни отвинти главите.

Ето и официалния синопсис, който ще хвърли малко повече светлина върху това, което виждате на горните снимки.

В близкото бъдеще безмилостна извънземна раса, наречена „Mimics”, напада Земята, унищожава големите градове и погубва милиони. Няма армия, която може да се противопостави на изключителната им скорост, ужасяваща сила и привидна способност на механизираните „Mimics” бойци – или на техните телепатични командири – да предвиждат бъдещето. Земята има един последен шанс и това е обединена атака на всички човешки войски срещу извънземната заплаха.

Бил Кейдж (Том Круз) е офицер, който никога не е участвал в битка, но е безцеремонно понижен и изпратен – без подготовка и с неподходяща екипировка – на самоубийствена мисия. Кейдж умира минути след началото на битката, но успява да убие „Alpha Mimic”. Шокиращото е, че той се събужда и то в началото на същия ужасяващ ден, принуден да се бие и умре отново… и отново. Директният физически контакт с извънземното е причинил така наречения „time loop” и Кейдж е обречен да изживее жестоката битка безброй пъти.

Но с всеки нов опит, с всяко ново изживяване, Кейдж става по-силен, по-умен и все по-добър войник, който продължава да се бие заедно с Рита Вратаски (Емили Блънт), която държи рекорда за най-много убити извънземни. Кейдж и Рита нападат нашествениците отново и отново и всяка поредна битка им дава шанс завинаги да унищожат врага си и да спасят Земята.

Режисьор на „Edge of Tomorrow” е Дъг Лаймън, а в ролите са Том Круз, Емили Блънт, Бил Пакстън, Шарлот Райли и др.

Премиерата е 6 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 Comments

  1. ХАхаха правилни хахаха…

    На мен пък тия ръчулища ми напомнят „Елизиум“ и това не са приятни асоциации. 🙁

  2. Емили видно има цица колко 5 стотинки под балатум, но пък е цифра красавица. Дано зареже инфантилните ленти и се набива в повече тупалки.

    Дам, въпреки патетично-диаричното ревю в Операционната, „Елизиум“ беше дърво. Сега обаче съм оптимист…една добра касапница на щик ще спаси положението. Надявах се в „Battle of LA“ да видим нещо подобно, ма уви. Екзоскелетите още в началото ми напомниха на Моьлнир бронята от Halo, значи всичко е ОК. 😉

  3. Какво за ревюто на „Елизиум“ бе, нищожество неадекватно… Разбирам някой нормален, грамотен човек с базова кинокултура да храни на воля, но генетична малформация като теб…
    Пич, натиснах ти малоумния псевдоним и се вкарах в най-вонящия на екскременти блог в тази слънчева система.
    Не мога да повярвам как клетник като теб има наглостта да говори каквото и да е било за други текстове след като е болезнено очевидно, че ти си глупав малък човек без елементарни способности за боравене с думи.
    Обидно ми е, че прекарах 48 секундни в смрадливото виртуално пространство, изсрано от плод на най-бездарно кръвосмешение като теб.
    Подозирам, че ще направиш солиден коледен подарък на близките си ако си прережеш основна артерия. Направи го възможно най-скоро.

  4. Еее кво става тая седмица – първо трейлър на „Годзила“, сега и на този, чакаме и на „Interstellar“…. Има някаква тенденция в тая седмица от годината! Миналата година по това време се появиха трейлъри на „Пропадане в мрака“, „Забвение“, „Самотният Рейнджър“, „Човек от стомана“, „Земята: Ново начало“ и Огненият пръстен“! Има нещо такова не мислите ли 😀

  5. Тези неща, дето носят, се наричат екзоскелети и скоро няма да са само във филмите, нито ще приличат но онзи, с който Рипли преби извънземното (антика).Елисей имаше убийствено художествено оформление на декори, герои, джаджи, роботи и тн. Гийк филм на годината, който вонеше на истински киберпънк, а се оказа киберпън. Дано приликите с елисей са само в якия дизайн.

  6. Така. Това, което видях, май не беше зле. Това, което чух… ОТВРАТИТЕЛНО!!!
    Музиката към трейлъра е абсолютна гнусотия.

  7. Ох, не знам. Гледах го няколко пъти – без звук, с максимално усилен звук… Има нещо, което ме притеснява, ама не знам какво. Не съм загубил надежди обаче. Имаше няколко жестоки кадъра, пък и щом е сай-фай, колко лошо може да бъде? 🙂 Не отговаряйте на този въпрос. 🙂