Доста дълго се колебаехме заслужава ли Никълъс Кейдж да му отделим десетина реда и да споделим за предстоящ негов проект? Защото, както ще се убедите от трейлъра, „Tokarev” е също толкова очаквано клише, колкото повечето от боклучавите филми, в които затъна някога много обещаващия племенник на Франсис Форд Копола. Може пък да не е бил чак толкова талантлив, а също може „Пилето”, „Да отгледаш Аризона”, „Ангелско сърце”, „Да напуснеш Лас Вегас”, „Лице назаем”, „Адаптация” и „Цар на войната”, да са били подвеждащите изключения, защото от десетина години Кейдж просто затъва все повече и повече… Вижте за какво иде реч.

Поредната тупалка, поредния средностатистически сюжет, който не прави нищо, ама нищичко нито за жанра „безмислени екшън-гонитби”, нито за имиджа на „творческия” екип. Последните кавички са използвани съвсем преднамерено – едни сценарни занаятчии (Джим Агню и Шон Келър) са съшили нещо-като-сюжет и така-наречения-режисьор (Пако Кабезас) довършва филма в постпродукционна фаза.

Бивш престъпник преследва убийците на дъщеря си, като много внимава да не се „подхлъзне” отново към грешната страна на закона – what?! И при това носи името на прочутия конструктор на автоматични стрелкови оръжия Токарев? Come on, man?! Наистина ли някой мисли, че ще се избият дори само парите, вложени в този проект?

Заедно с Кейдж в „Tokarev” участват Дани Глоувър и Питър Стормаре. Филмът ще трябва да се появи на екран през 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment