In Secret

Честно казано, единствената екранизация по Емил Зола – още повече пък по „Терез Ракен”, – която ни интересува е тази на Брайън Де Палма с Емили Мортимът в главната роля (за която не сме чували нищо откакто пуснахме новината) и имахме твърдо намерение да не пишем нищо за „In Secret” и за дебютиралия първи трейлър, но съвсем случайно попаднахме на по-горната снимка и прическата на Том Фелтън (известен най-вече като Драко Малфой) просто ни срази и нямаше как да не споделим. В полза на отразяването натежа и фактът, че на снимката компания на Фелтън правеше и уникалната Джесика Ланг, а щом тя участва, ние винаги имаме интерес.

С две думи, „In Secret” (до скоро известен като „Therese”) е дело на Чарли Стратън и представлява екранизация на романа „Терез Ракен” на Емил Зола, който (много грубо) разказва за сексуално репресирана млада дама на име Терез, която е принудена от леля си да се ожени без любов за своя братовчед. Дните на Терез минават в безметежно, докато не среща стар приятел на съпруга ѝ, който разтърсва света ѝ, а разпалените страсти водят до трагични последици.  В ролите са Елизабет Олсън, Оскар Айзък, Том Фелтън и Джесика Ланг. Вижте първият трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=jqPwS9jSoW4

Отзивите за филма не са лоши, но не са и нищо особено – общо взето отговарят на това, което виждаме в трейлъра. Ние принципно харесваме подобни филми, а и кастинга е чудесен, така че може и да му хвърлим едно око, ако ни остане време.

Режисьор на „In Secret” е Чарли Стратън, а в ролите още веднъж са Елизабет Олсън, Оскар Айзък, Том Фелтън, Джесика Ланг и др.

Премиерата е 21 февруари 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Обещаващо изглежда във вариант трейлър!
    Ама пък Драко каква нелепа прическа има – докарали са го 😀