Съдейки по реакциите в интернет, не сме единствените, които сме изненадани от появата на първия тийзър трейлър на „Earth to Echo” – проект, за който до момента не бяхме чували абсолютно нищо. Това обаче не ни притеснява. Подобни ситуации съвсем не са рядкост и дори и в ерата на интернет, не само е напълно възможно да пропуснем подобен филм, но ни се случва и доста честичко.

Earth to Echo” представлява младежки ориентирана фантастика, в която трима приятели получават странен сигнал на мобилните си телефони, който ги отвежда до извънземно същество, нуждаещо се от тяхната помощ. Ако ви звучи като нещо в стил „Извънземното” или „Супер 8”, не сте далеч от истината. Вижте първия тийзър на филма.

Аман от тоя “found footage”! Силно се надяваме самият филм да не е такъв, защото ни се струва, че похватът само би развалил потенциала на подобна история. При „Хроники” проработи, но там ставаше дума за съвсем различно нещо.

Като цяло, гледайки преди време „Супер 8” установихме, че изпитваме глад към подобни филми, които ни връщат директно в детството, и с удоволствие ще дадем шанс на филма, но определено ще изчакаме да видим истински трейлър, преди да решим окончателно.

Вижте и официалния постер на филма.

Earth to Echo - плакат

Режисьор на „Earth to Echo” е Дейв Грийн, а в ролите са Тео Халм, Брайън „Астро” Брадли, Рийз Хартвиг, Ела Уолстед, Джейсън Грей-Станфърд и др.

Премиерата е 25 април 2014

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *