Преди няколко месеца споменахме за новия проект на Даниел ЕспинозаChild 44” – историятя за изпаднал в немилост агент (Том Харди) от министерството за държавна сигурност (предшественика на КГБ) в СССР през 50-те години. Той разследва сериен убиец на деца с подозрението, че автора на престъпленията има връзки в най-високите върхове на комунистическата партия.

Ето че сега може да видите първи мрачно-реалистични кадри от трилъра в епоха, на един от които Том Харди и Гари Олдман напрегнато сравняват прически.

Том Харди и Гари Олдман

Том Харди и Нуми Рапас

На втория фото виждаме Нуми Рапас, която споделя допълнителна информация за филма:

„Това е драма, в която се сблъскват характери, и е своеобразно обърната любовна история – моята героиня и персонажа на Том Харди са съпрузи в продължение на осем години, когато започва действието във филма, и сякаш студената война се води между тях двамата.”

Освен Харди, Олдман и Рапас в актьорския екип на „Child 44” са Джейсън Кларк, Джоел Кинаман, Пади Консидайн, Венсан Касел. Филмът е адаптация по романа на Том Роб Смит, по сценарий на Ричард Прайс и с продуцентското участие на Ридли Скот.

Все още няма никаква яснота за премиерна дата – ще почакаме да се доразпределят филмовите уикенди на приближаващата 2014 и ще споделим новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *