Въпреки че в известна степен останахме разочаровани от „Невероятният Спайдър-мен” на Марк Уеб, смятаме, че в много отношения той беше подобрение спрямо трилогията на Сам Рейми и освен това положи основа, върху която би могло да стъпи едно наистина добро продължение. Смятаме, че за това има не една или две предпоставки и точно поради тази причина следим „Невероятният Спайдър-мен 2” отблизо (макар че, като се има предвид работата ни, щяхме да го следим така и така) и имаме надежда, че той ще се окаже това, което обещаваше първият филм, но така и не успя да изпълни.

Сега, след дълго очакване, най-накрая можем да изгледаме първия пълен трейлър на филма и да видим дали тези ни надежди ще продължат да живеят или ще бъдат попарени още тук и сега.

Ох, не изглежда зле, но адски много от кадрите са като излезли от компютърна игра. Вярно, че Спайдър-мен винаги е бил шарения, но все пак… Друго, което ни притеснява, са повечкото злодеи – Електро, Носорога, Зеления гоблин, просто няма как да не се сетим за огромното разочарование „Спайдър-мен 3”. Силно се надяваме „Sony” да са си взели поука от него и да не направят същата грешка отново.

Това, което най-много ни допада? Дейн ДеХаан! Супер психопатска физиономия има това момче и изглежда просто прекрасно като Хари Озборн и съответно като Гоблина. Винаги сме го харесвали, намираме го за добър актьор и смятаме, че тук ще свие шоуто и на Пол Джамати и на Джейми Фокс.

И като казахме Зеления гоблин, вижте и официалната версия на постера, който беше първият ни поглед към него.

Невероятният Спайдър-мен 2

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей), Колм Фиор (Ейдриан Туумс) и др.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

–-

Update: Като интересно допълнение, може да видите трейлъра и с коментара на Марк Уеб, Андрю Графийлд, Ема Стоун, Дейн ДеХаан и Джейми Фокс, които хвърлят допълнително светлина върху естеството на героите си и върху миналото, настоящето и бъдещото на Спайдър-мен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

 1. При положение, че първите две части на Спайдърмен къртят тъпометъра, не знам как може да наречете третата част разочарование!

 2. А-ха-ха-ха! Прав си! 🙂
  Разочарованието беше заради Венъм и отчасти заради Сендмен. Пък и вторият „Спайди“ не е съвсем за изхвърляне. 🙂

 3. Втората част от трилогията на Сам Рейми бе едно от най-добрите продължения на филми . Тук се набива на око ,че ще има доста екшън и мащабни ефекти , които липсваха като цяло в първата част . Надявам се образите на злодеите да бъдат добре изградени , защото това ще бъде в доста голям плюс за филма . Разочарован съм от идеята за Rhino да бъде роботизиран носорог от Кибертрон , понеже исках да видя друга версия на Hulk илиJuggernaut , ала мутирало ДНК ..

 4. „Друго, което ни притеснява, са повечкото злодеи – Електро, Носорога, Зеления гоблин, просто няма как да не се сетим за огромното разочарование „Спайдър-мен 3“

  Точно това си мислех и аз, докато гледах трейлъра. А иначе двойката е най-добрата от предишната трилогия, спор няма!

 5. @Izumen
  Франко беше отвратителен в тези филми. Дълги години ми трябваха да ги превъзмогна. Знаеш ли колко изненадан бях, като разбрах, че той всъщност е готин и може да играе. 🙂

  @radi
  А дано.

  @Svetly
  Леле! Кой си ти и какво направи със Светли? 🙂

  @hristian
  Носоргът не е ли бил винаги с костюм?

 6. Дам, як е, ама щеше да стане като с Лизард, който просто не изглеждаше правдоподобно. Не защото ефектите бяха кофти, а защото не се връзва с вселената и средата.

 7. Абе последната сцена си беше точно като от игра…как може Спинди-ман 2 да има по-реалистични ефекти от филм правен през 2013…wow 😀

 8. Не е сериозно това гумено човече. Гъми беарчето от рекламата на „Джъмбо“ е по-реалистично. Първата част беше трагична, но съм сигурен, че тази ще е още по-зле.