То вече не се трае! Бива бива изпипване на детайли, бива нагнетяване на напрежението с продължаване на очакването до … новата година, ама вече сме на път да им се разсърдим на BBC One. Като огромни фенове на историите на Шерлок Холмс, разказани от Стивън Мофат и Марк Гатис, вече се захващаме за всяко парченце нова информация с надеждата да мине по-бързо последният месец от настоящата година. Защото трите епизода от третия сезон на „Шерлок” са предвидени за първите три недели на 2014. А ето че ни попадна и един прелюбопитен интерактивен трейлър.

Нали обърнахте внимание на „hot spots” с надписите – всяко подразделение крие още снимки, кратки видеоклипове (доразказващи нещо, подсказано в „основните” трейлърни 60 секунди), както и едни много странни „заключени” сектори – буквално, с катинарчета върху картинката. Ровичках в официалния сайт (http://www.bbc.co.uk/programmes/b018ttws) на поредицата, чудих се къде ли може да са скрити допълнителни загадки, с решаването на които да щракват катинарите, но за момента нямам успех. Който прозре тайната – да даде знак! Ето една малка част от снимките, които са „скрити” в интерактивните отклонения на трейлъра.

Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман се завръщат в ролите на Шерлок Холмс и доктор Уотсън, а компания им правят Уна Стъбс, Рупърт Грейвс, Луиз Брийли и Марк Гатис. Трите епизода на третия сезон от поредицата са „The Empty Hearse”, „The Sign of Three” и „His Last Vow”. Да идва вече януари!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *