Емилия Кларк

Deadline съобщават, че своеобразната финална битка между Емилия Кларк и Брий Ларсън, до която беше сведен кастингът за ролята на Сара Конър в предстоящия „Terminator: Genesis”, е приключила и за майка на лидера на човешката опозиция срещу господството на машините е избрана Кларк. Явно фактът, че тя е работила с режисьора Алън Тейлър в Игра на тронове” (Кларк изпълнява ролята на Денерис Таргариен), е оказал влияние.

Deadline съобщават още, че подобно на оригиналните филми от серията в „Terminator: Genesis” ще има пътуване във времето, но този път няма да е назад, а напред. Това обяснява сериозната възрастова разлика между Емилия Кларк и Джейсън Кларк (нямат роднинска връзка), който за момента води преговори за ролята на Джон Конър.

Конкретно за Емилия Кларк можем да кажем, че тя не ни е особена любимка – в „Игра на тронове” не се справя лошо, но не ни ляга на сърцето, а и не ни е правила добро впечатление с гостувания в разни „talk show” програми – но и не ни дразни и като цяло сме окей с избора ѝ за ролята. Предполагаме, че в голяма степен от самия филм ще зависи дали ще я приемем за добра Сара Конър или не.

Премиерата на „Terminator: Genesis” е предвидена за 1 юли 2015, така че тези дни очакваме още новини, свързани с него, както и с подготвяния телевизионен сериал, ако всичко върви по план, разбира се. Тоест, ослушвайте се за ъпдейти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *