Накратко, вече сме виждали снимки от „Devil’s Knot” на Атом Егоян с Колин Фърт и Рийз Уидърспуун в главните роли, а сега е ред и на първия трейлър, който дава доста добра представа какво можем да очакваме от филма.

В случай, че не сте запознати, „Devil’s Knot” представлява художествена интерпретация на един от най-известните и все още отворени криминални случаи от близкото минало в Съединените щати, „Тримата от Западен Мемфис”, в който трима тийнейджъри са осъдени неправомерно за убийството на три малки момчета.

http://www.youtube.com/watch?v=Ju7f366uI6Q

Не сме сигурни дали става въпрос за търсен ефект или за някаква ранна, все още недовършена версия, но нещо не е наред с картинката на този трейлър. Това постоянно „мърдане” насам-натам малко ни „вади от филма”, затова няма да бързаме да си съставяме официално мнение, тъй като историята ни е на сърце и искаме да видим трейлъра като хората.

Вижте и първия постер на филма.

плакат на „Devil’s Knot”

Последно, ако и на вас историята ви е любопитна, предлагаме ви да видите (ако разбира се вече не сте го направили) и трейлъра на „West of Memphis”, чиито продуценти са Питър Джаксън и Фран Уолш – един от няколкото документални филма, посветени на случая.

Режисьор на „Devil’s Knot” е Атом Егоян, а в ролите са Колин Фърт, Рийз Уидърспуун, Ейми Райън, Дейн ДеХаан, Стивън Мойер, Кевин Дюран, Брус Грийнууд, Елиас Котеас, Алесандро Нивола и Мирей Инос.

Премиерата все още не е определена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *