Накратко: преди две години ви представихме кратък тийзър и няколко банера от описвания като кръстоска между „Хотелът на ужасите” и „Боен клуб” режисьорски дебют на Джош К. Уолър със Зоуи Бел и Рейчъл Никълс „Raze”, който успя да ни спечели с обещание за качествен женски бой – нещо, към което винаги сме изпитвали силно воайорско привличане, без значение дали говорим за нагласена еротична схватка или грозен селски кютек с подхвърляне и „скубанье под мишниците”.

Оттогава насам не сме имали възможност да пишем абсолютно нищо за филма и честно казано го бяхме забравили – което не е учудващо, предвид факта, че очевидно не става въпрос за нещо наистина стойностно, но днес попаднахме на пълен трейлър (представен от Twitch) и решихме, че си заслужава да го отразим, като към него прибавим и една по-ранна реклама, предшестваща показа на филма на тазгодишния фестивал в Трайбека.

Преди да видите трейлърите, с две думи „Raze” разказва историята на Джейми и Сабрина, които след като са отвлечени, се събуждат в бетонен бункер, играеш ролята на модерен колизей, в който 48 жени пряко волята им са принудени да се бият до смърт, за да спасят хората, които обичат.

Не изглежда добре, но честно казано не сме и очаквали, въпреки че филмът получи добри отзиви. В крайна сметка ще му хвърлим едно око, ако не за друго, то поне за да задоволим  нуждата си от евтин „exploitation”. Пък и както казахме в началото, имаме си „нещичко” с женския бой, така че…

Режисьор на „Raze” е Джош К. Уолър, а в ролите са Зоуи Бел, Рейчъл Никълс, Шерилин Фен, Трейси Томс, Дъг Джоунс, Дъг Томас, Ребека Маршал, Бейли Ан Бордърс и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *