Анджелина е упорита дама – науми си да става режисьорка, и прави вече втори филм. Вече е преполовила работата по „Unbroken”, затова е време да се пуснат първите снимки от австралийската й снимачна площадка. „Екшън”-ът е започнал на 16 октомври. Жоли е поела и продуцентски отговорности – може да забележите колко загрижена изглежда, наблюдавайки резултата от работата на екипа и актьора Джак О’Конъл, на когото е поверена главната роля в биографичната история.

Филмът е екранизация по бестселъра на Лора Хиленбранд „Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption” – биографичната история на Луи Замперини, бивш олимпиец и лейтенант от Втората световна война, който едва оцелява след разбиването на бомбардировача, на който служи. Заедно с още двама члена на екипажа се носят 47 дни из Тихия океан, преминавайки над 2000 миили, а след това е заловен и прекарва остатъка от войната в японски военнопленнически лагер, където е подложен на ужасяващи мъчения.

Актьорският екип допълват Гарет Хедлънд, Домнал Глийсън, Алекс Ръсел, Карла Текстън; Джоуел и Итън Коен са автори на последната версия на сценария, продуцира Universal Pictures, а филмът би трябвало да излезе на екран на Коледа 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments