Манголд и Джакман

20th Century Fox не могат да си позволят за „изостанат” от негласната надпревара в жанра „истории за супергерои за/по комикси”, и понеже притежават правата (само) върху „X-Men” и „Fantastic Four”, и тъй като „Върколакът” все пак успя да натрупа 413 милиона приходи (132 милиона в САЩ, при бюджет 120 милиона – доста слабо), а и за момента филмите за „X-Men” се представят доста добре – в трепетно очакване сме за „X-Men: Days of Future Past” – решението е просто и най-вече закономерно – ще има още един филм за Върколака. Дори са започнати преговори с Джеймс Манголд, който трябва да помисли за писане на синопсис. Подробностите отново се държат в тайна, но по-вероятно е продуцентите все още да не знаят с какво искат да продължат – все пак героят е навъртял доста годинки в комиксовата вселена.

Само да не се окаже, че компанията си прави сметките „без кръчмаря”, защото Хю Джакман още не е дал категорична индикация дали ще продължи да се „трови” с личните драми на един от любимите си герои. Но и няма намек за отказ, така че е въпрос на време да се изясни тази досадна подробност. Въобще няма да си представяме друг в емблематичната роля! Първо – Хю е вликолепен актьор, второ – става все по-добър в пресъздаването на този персонаж, надграждайки по нещо във филмите до момента, и трето – дори когато работи с нескопосен сценарий, успява да изкара от него важните неща. Не щем друг, освен Хю!

Коментира се отчаян стремеж на 20th Century Fox да стартират „рибуут” на „Фантастичната четворка” до 2015 (ако искат това да се случи, вече трябваше да са започнали!) и по тази причина вероятно вторият Върколак ще остане за 2016 – да си има студиото по един спасителен „супергеройски” пояс всяка година! Ще видим…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *