Започваме с това, че авторът на тази новина не е имал възможност да гледа „Мачете убива” в киносалоните и не е наясно дали родната публика (по подобие на американската) е видяла трейлъра на евентуалната трета част от приключенията на Мачете, озаглавена „Machete Kills Again… In Space”, но дори и да е показван, нищо не пречи да го представим и на всички останали, които не са гледали филма, но пък имат интерес. Пък така и тези, които са му се изкефили, могат да го гледали отново.

http://www.youtube.com/watch?v=WwudExxVtV0

Струва ни се, че ако не сте сред почитатели на Мачете, трудно ще преглътнете „Machete Kills Again… In Space” и вероятно смятате, че по-ниско от това не може да се падне. Лично ние – по отношение на филмите до момента – се намираме някъде по средата и не бихме казали, че ни пука особено за образа и поредицата, но определено „Machete Kills Again… In Space” не ни се струва чак толкова лоша идея. Когато боравиш с подобен образ и стил, да извървиш пътя до тоталния „ridiculousness” определено е добро решение и може да бъде само в плюс.

Но както и да е, на този етап няма какво да се вълнуваме много – нито да плюем, нито да се радваме – защото въпреки че още от самото начало на идеята за Мачете Робърт Родригес иска да направи трилогия, след сериозния финансов провал на „Мачете убива” – филмът донесе едва 14 млн. в световен мащаб – не е ясно дали „Machete Kills Again… In Space” въобще ще види бял свят и като нищо ще си останем само с този фалшив трейлър.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Родригез е велик! :)))

    Не спрях да се хиля докато гледах този трейлър… без значение реален ли е или фалшив. Предпочитам подобна шитня пред всеки Трансформър… Шая да оди да се шиба с Decepticon