Както правилно подсещат колегите отвъд Океана, след има-няма два месеца отново Сънданс ще събере независимите кинотворци, за да се видят най-новите и предизвикателни заглавия, които ще стартират с премиери на „фестивала на Редфорд”.

В очакване на яснота за участниците в надпреварата вече може да се предположи, че най-новият филм на Грег Араки „White Bird In A Blizzard” ще бъде участник във фестивалната програма. В основата на сценария е книгата на Лора Казиски, а ролите са разпределени между прекрасната Ева Грийн, Шайлин Уудли, Габърей Сидибей, Шайло Фернандес, Кристофър Мелони и др.

Първите снимки са вече онлайн и може да ги видите по-долу, а веднага след тях може да се запознаете и със сюжета – според синопсиса на книгата.

Когато майката на Катрина Конър напуска семейството си, Кат е изненадана, но не и шокирана. В продължение на цялата й 16-та година – докато се влюбва в съседското момче, пораства, открива секса – майката леко се отдръпва. Докато Кат и нейният безчувствен татко се опитват да съберат парчетата, от които е съставен животът им, тя открива с изумление, че липсата на майка й не й влияе. Но в сънищата, които стават все по-реални, за да бъдат пренебрегвани, момичето е преследвано от майчиния зов за помощ. Най-накрая тя трябва да последва инстинкта си, за да открие дали наистина не се е случило нещо ужасно, насилствено и зло. Кат е изправена пред страховито откритие…

Като верни почитатели на независимото кино, бъдете сигурни, че ще следим подробности около проектите, които предстоят да се представят в Сънданс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *