Покрай дебютиралия преди няколко дни и предизвикал сериозни негативни реакции (не и сред нас) трейлър на „Ной” на Дарън Аронофски, нямаше как да не стане дума и за другия сериозно очакван библейски проект „Exodus” на Ридли Скот и с изненада открихме, че не сме имали възможност да пишем за него от март месец, когато съобщихме за вероятността Крисчън Бейл да влезе в главната роля на Моисей. Затова се хванахме да напишем една бърза новина, в която да споменем окончателния кастинг, както и да представим няколко любопитни снимки от снимачната площадка.

В случай, че не знаете, „Exodus” е един от двата проекта, посветени на Моисей, по които се работи в момента (другият е „Gods And Kings”, който трябваше да се режисира от Стивън Спилбърг, но той се отказа и в този момент слуховете твърдят, че Анг Лий ще застане начело), който ще преразкаже историята на извеждането на евреите от Египет. Както вече стана ясно, в ролята на Моисей ще видим Крисчън Бейл, а в останалите както следва: Джоел Еджертън като Рамзес, Арън Пол като Исус (вероятно Навин), Джон Туртуро като Сети, Сигорни Уивър като Туя и Голшифтех Фарахани и Бен Кингсли във все още неизвестни роли.

Ето и задкулисните снимки, от които можете да придобиете представа как точно ще изглежда Бейл в ролята, както и какъв ще е мащабът на продукцията, поне що се отнася до декорите.

Нямаме никакво съмнение, че филмът ще изглежда невероятно – това е елемент, с който Ридли Скот не прави компромиси и няма пропуск – както и че изпълненията ще бъдат на висота. Само се надяваме и от към история да има какво да ни предложи.

Още веднъж, режисьор на „Exodus” е Ридли Скот, а в ролите са Крисчън Бейл, Джоел Еджертън, Арън Пол, Джон Туртуро, Сигорни Уивър, Голшифтех Фарахани и Бен Кингсли.

Премиерата е предвидена за 12 декември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *