Докато „Dexter” и уникалният „Breaking Bad” вече са в историята, на „Ханибал” тепърва му предстои да се развива и да гради своята митология и можем само да се надяваме той да има техния успех (тук не говорим за спорните качества на „Dexter” последните няколко сезона, а за рейтинг и оценки от критиката). Честно казано, ние имаме добро усещане – качествата си ги има, просто от NBC трябва да му дадат шанс да се развие като хората и  публиката сама ще си дойде.

Като големи фенове – неведнъж сме споменавали, че според нас „Ханибал” е един от най-добрите нови сериали (може би вече трябва да изпускаме „нови”, защото сме в очакване на втори сезон, а и започнаха да излизат новите „нови” предложения, сред които има едно-две любопитни заглавия) – ние следим внимателно развитието на предстоящия сезон и гледаме да отразяваме повечето интересни неща около него, като възможния кастинг на Дейвид Боуи, например. А най-новото развитие идва под формата на един изключително любопитен тийзър постер. Вижте го, а веднага след това вижте и коментара на създателя на сериала Брайън Фулър.

Ханибал - плакат

След ужасяващото спускане към лудостта в първи сезон, иронията е, че тази визия представя това, което вижда един по-уверен и с по-ясно съзнание Уил Греъм. Уил Греъм от втори сезон. Капаците са паднали от очите му и той най-накрая вижда Ханибал Лектър като чудовище – такъв, какъвто е.

Премиерата на втори сезон на „Ханибал” е предвидена за началото на следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments