Така се случи, че първият официален постер на „Jack Ryan: Shadow Recruit” – режисирания от Кенет Брана рестарт на поредицата за Джак Райън, в който Крис Пайн поема щафетата от Алек Болдуин, Харисън Форд и Бен Афлек и влиза в ролята на прочутия анализатор – дебютира в навечерието на смъртта на създателя на героя Том Кланси, който си отиде във вторник на 66-годишна възраст.

Принципно имахме желание да задържим малко плаката и да ви го представим заедно с първия трейлър, който според първоначалната информация трябва да дебютира по-късно днес, но на този етап е напълно възможно от „Paramount” да изчакат малко със старта на рекламната кампания, затова решихме все пак да му отделим специална новина, като се възползваме от случая да отразим и неприятната новина за смъртта на Кланси.

Засега вижте постера, който е стандартен, но все пак не е лош като за първи тийзър поглед към политически екшън-трилър от подобен тип – създава ни някакво усещане като за „Борн”. А живот и здраве, може да се завъртите по-късно и за трейлъра, защото нищо не се знае и като нищо може да се появи по план.

Jack Ryan: Shadow Recruit - плакат

Jack Ryan: Shadow Recruit” не е създаден по нито един конкретен роман на Кланси и общо взето разказва „оригинална” история, която се развива във времето, когато Джак Райън все още не се е присъединил към ЦРУ. Той работи като финансов специалист в Москва и разкрива заговор на своя работодател – финансовия гений Виктор Стазов (в ролята Кенет Брана) – за организиране на терористична атака, с която да бъде срината американската икономика чрез девалвация на щатския долар.

Режисьор е Кенет Брана, сред сценаристите са имената на Дейвид Кеп и Адам Козад, а в ролите ще видим Крис Пайн, Кенет Брана, Кевин Костнър, Кийра Найтли, Колм Фиор и др.

Премиерата е на 25 декември 2013.

Първите снимки и повече подробности за филма, можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тъкмо се чудех къде да пиша за да ви попитам, защо не отразявате кончината на Кланси за огромно съжаление…. Мир на праха му… знам, че е страхотен писател, макар никога да не съм чел негова книга… Ще прочета..
    Искам да ви попитам защо не отразявате и на още един велик актьор, който също почина онзи ден… Джулиано Джема…. Който си остава в историята, като един невероятен актьор….
    И накрая ще завърша с цитат от една много хубава книга на Грег Беър (мисля че беше), а именно „Вечност“ (ако пак не се бъркам, довечера ще погледна) На самия край на книгата пише:

    – Нищо ли не умира?
    – Всичко умира….

  2. Интересно ми е, след като мине ерата на ТВ-Райън от предстоящия сериал, кой актьор ще изберат за следващата му кино поява.