Въпреки че беше значително отложен – с повече от година – „The Good Dinosaur” все още е една от предстоящите анимации на „Pixar” и макар и бавно и с доста проблеми, продължава дългия път към големия екран. Като доказателство и за да ни напомнят, че да, такъв филм все още съществува, студиото представиха първия плакат на филма, който е и първият ни истински поглед към главните герои.

Честно казано, плакатът не ни радва особено много и момченцето ни прилича на някакъв изгонен от семейство Круд братовчед, а вижте им само насекомите в този свят! Но за сметка на това самият динозавър Арло е особено симпатичен и ни харесва и като разцветка, и като усмивка. Вижте го, а след него и един общ, но официален синопсис, който обаче може да не е много актуален, когато „The Good Dinosaur” най-накрая се появи в кината към края на 2015.

The Good Dinosaur - плакат

„The Good Dinosaur” задава вечния въпрос – ами ако астероидът, който е променил живота на Земята, беше пропуснал планетата и гигантските динозаври не бяха изчезнали? Арло е енергичен, 20-метров тийнейджър апатозавър с огромно сърце. След като травмиращо събитие разтърсва кроткия живот на Арло и близките му, той потегля на мисия да възстанови спокойствието и по пътя си открива неочаквана компания – малко човече, което Арло кръщава Спот.

The Good Dinosaur” се очаква по кината ноември 2015 (първоначалната премиера беше обявена за 30 май 2014) и засега не е ясно кой в крайна сметка ще е режисьорът, който ще го довърши – доколкото знаем, Боб Питърсън вече не е част от проекта. Актьорите, които озвучават главните герои в оригинал, са Джон Литгоу като главата на семейството апатозаври, Франсис Макдорманд като майката, Бил Хейдър и Нийл Патрик Харис като братята Форест и Клиф, Джуди Гриър като Айви и Лукас Неф в ролята на главния герой Арло.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments