Две години след леко разочароващия отворен край на финансирания от „WB” и разпространяван от „Machinima” кратък уеб-сериал „Mortal Kombat: Legacy”, който ние чинно и редовно отразявахме, въпреки че не можем да кажем, че бяхме най-големите му фенове (но не можем да кажем и че не ни допадаше), най-накрая получаваме първия си поглед към очаквания втори сезон, в който към вече познатите ни герои ще се присъединят Лу Канг, Кунг Лао, Кенши и съставеният от душите на стотици воини Ермак. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=46l9Zc7DBxE

По всичко изглежда, че ще получим още от същото – кадрите по-горе го доказват, а и Кевин Танчероен се завръща като режисьор и ко-сценарист на поредицата – така че, ако сте харесали първи сезон, не би трябвало да останете разочаровани и от този.

Това, което ни прави впечатление, е „ре-кастването” на няколко от героите. В ролята на Джони Кейдж вече е Каспър ван Дийн, Милина се изпълнява от Мишел Лий, Страйкър е Ерик Джейкъбс, а Рейдън е Дейвид Лий Маклинис. По-важното обаче и това, което всъщност ни радва и поне мъничко ни кара да се вълнуваме, е, че ролята на Шан Цунг вече ще се изпълнява от големия Кари-Хироюки Тагава, който изигра същия образ и във филма на Пол У. С. Андерсън „Смъртоносна битка”.

Втори сезон на „Mortal Kombat: Legacy” ще дебютира на 26 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment

  1. абе ще се гледа…първия сезон имаше 4-5 добри епизода. Ама ако пак целия сезон е с character епизоди ще заскучае. Трябва да започне турнира вече :))