Ето че дойде време за поглед и към третата глава на сексуалната провокация на Ларс фон Триер „Nymphomaniac” (идеята е до официалната премиера, която е през декември, да видим по едно видео, снимка и кратко описание на всяка една от осемте части на филма), която е озаглавена „Mrs. H.” В нея главната героиня Джо се изправя пред част от неприятните последици от това да си нимфоманка – конфронтация с „госпожата” на любовника ти (ролята се изпълнява от Ума Търман), която за подкрепление е довела и децата.

Вижте снимката на разстроената Ума, а веднага след това е видеото и описанието на главата.

Ума Търман в Глава 3 от „Nymphomaniac”

Keeping track of a large network of lovers isn’t always easy, and Joe is soon confronted with the unpleasant consequences of being a nymphomaniac.

After all, you can’t make an omelet without breaking a few eggs.

Повече подробности за филма, както и кадри от предишните две глави, можете да видите в новините ни до момента. По-долу, пък, можете да си припомните официалния синопсис, както и да видите заглавията на следващите 5 глави, от които очакваме да видим кадри.

Chapter 4: Delirium
Chapter 5: The Little Organ School
Chapter 6: The Eastern & Western Church (The Silent Duck)
Chapter 7: The Mirror
Chapter 8: The Gun

„Nymphomaniac” е леката и поетична история на еротичното пътешествие на една жена от нейното раждане до 50-тата ѝ годишнина, разказана от гледна точка на главната героиня.

В една студена зимна вечер старият ерген Селигман намира Джо в полусъзнание, пребита и захвърлена на улицата. След като я приютява в апартамента си, той почиства раните ѝ и се опитва да разбере как животът ѝ са е объркал до такава степен. През следващите 8 глави, той слуша много внимателно богатата, изпълнена с факти, асоциации и преплитащи се инциденти история на живота ѝ.

Режисьор на „Nymphomaniac” е Ларс фон Триер, а в ролите са Шарлот Гейнсбур, Стелан Скарсгард, Шая Лебоф, Джейми Бел, Кони Нилсен, Крисчън Слейтър, Ума Търман, Стейси Мартин, Уилям Дефо, Софи Кенеди Кларк, Миа Гот, Николас Бро, Джаспър Кристенсен и Удо Кир.

Датската премиера е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *