Продължава инвазията на промо-материали от предстоящия трети сезон на определено смахнатия сериал на FX „American Horror Story” – носещ подзаглавието „Coven” – в чиито фокус този път ще е „тайната история на вещиците и вещерството в Америка”.

В традицията на досегашните реклами (както от този сезон, така и от предишните два) и тези, които ще видите сега, са изключително стилизирани, сексуално заредени и провокативни. И не на последно място, леко извратени.

Първо са два нови тийзър трейлъра, след това са два динамични постера и поредица обикновени плакати, а накрая можете да видите и две официални снимки на героините на Кати Бейтс и Анджела Басет.

Тийзъри

http://www.youtube.com/watch?v=-ULHF3_WNOc

http://www.youtube.com/watch?v=2kXEA6McYn4

Motion posters

http://www.youtube.com/watch?v=i3ZtrDC8YFY

http://www.youtube.com/watch?v=wcXZTF20sXM

Плакати

american-horror-story-coven-poster-spellbound

american-horror-story-coven-poster-voodoo-queen

american-horror-story-coven-poster-shoes

За финал ето и официалните снимки.

american-horror-story-coven-angela-bassett

american-horror-story-coven-kathy-bates

American Horror Story: Coven” разказва тайната история на вещиците и вещерството в Америка. Минали са над 300 години от ужасяващия лов на вещици и тези,които са избягали, вече са на ръба на изчезването. Изненадващо се засилват загадъчни атаки срещу вида им и сега младите момичета се изпращат в специално училище в Ню Орлеанс, където да се научат да се защитават. Част от това вълнение е новопристигналата Зоуи (Таиса Фармига), която укрива своя собствена ужасяваща тайна. Притеснена от нарастващата агресия, Фиона (Джесика Ланг), отдавна напусналата глава на сбора вещици, се завръща в града, твърдо решена да опази сестрите си и да унищожи всичко и всеки, който се изпречи на пътя й.

В трети сезон на сериала участват Джесика Ланг, Кати Бейтс, Франсис Конрой, Анджела Басет, Еван Питърс, Таиса Фармига, Ема Робъртс, Сара Поулсън, Лили Рабе, Александра Брекенридж, Денис О’Хеър, Пати Лупоун, Габорей Сидебей и др.

Премиерата на „American Horror Story: Coven” е 9 октомври по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Много силна рекламна кампания направиха 🙂 Дано и сезонът да е толкова силен и да не разочарова, особено като се има в предвид колко добър беше предният 🙂

  2. Няма проблеми. Предните два сезона не бяха свързан по между си и по всичко изглежда, че и и този няма да е, така че няма да имаш грижи. 🙂

    @Silentium
    Няма такава лудница (мешавица) като предния сезон! Но и аз съм фен. 🙂