Нито една от рекламите на „Machete Kills”, които видяхме до момента, не успя да ни изведе от състоянието ни на „not caring toо much”, при все известния интерес, който първоначално имахме към този проект. Интерес, продиктуван от относително доброто ни впечатление от първия филм, който ни позабавлява в известна степен, въпреки кусурите си.

Сега обаче получаваме нов, нецензуриран трейлър, който (ако можем да използваме думите на героя на Мел Гибсън) е „genuine, high-caliber, fucker-people-upper”, което е точно това, което искаме от филма, и за първи път усещаме някаква положителна емоция към него. Вижте!

Като допълнение към трейлъра, можете да видите и един клип, в който Мис Сан Антонио (Амбър Хърд) работи в посока на световен мир чрез „superior fire power”, както и поредица снимки и един нескопосан нов плакат.

http://www.youtube.com/watch?v=h_e0B5k8foE

machete kills - плакат

machete-kills - дани трехо

Мачете е вербуван от правителството на САЩ за мисия, която би била невъзможна за всеки смъртен човек. Мачете трябва да води битки из цяло Мексико, за да свали побъркан картелен лидер (и ексцентричен милиардер и търговец на оръжия), който има план да разпали глобална война, изпращайки оръжие в космоса. Мачете се изправя срещу цяла армия в опит да прекрати плана за глобална анархия.

Режисьор на „Machete Kills” е Робърт Родригес, а в ролите са Дани Трехо, Мел Гибсън, Чарли Шийн, София Вергара, Амбър Хърд, Деймиън Бичир, Алекса Вега, Мишел Родригес, Джесика Алба, Том Савини, Лейди Гага, Уилям Садлър, Марко Зарор и др.

Премиерата е 11 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments