Малко се позабавихме с тази новина, но следим проекта от 2011, така че просто нямаше как да пропуснем да отбележим нов трейлър на „The Young and Prodigious Spivet” на Жан-Пиер Жьоне. Вече сме представяли първите официални снимки и първия трейлър и макар този втори трейлър да не е много по-различен, пак си заслужава да му хвърлите едно око, защото дава малко по-ясна представа за историята на Т.С., за семейство Спивет и дори загатва за семейната драма, която ще ги сполети.

За съжаление, трейлърът не представя кой знае колко от „ексцентричните персонажи, с които малкият Т. С. се сблъсква по пътя си и от които научава уроци за живота”, но поне виждаме малко повече от тираджията Рики на Джулиан Ричингс, който със сигурност ще ни израдва. Вижте трейлъра, а след него и няколко снимки и първия плакат на филма, където е изписана бележката на Т. С.

The Young and Prodigious Spivet - Кайл Катлет

The Young and Prodigious Spivet  - плакат

Режисьор на „The Young and Prodigious Spivet” е Жан-Пиер Жьоне, а сред актьорите са Хелена Бонам Картър, Калъм Кийт Рени, Джуди Дейвис, Кати Бейтс, Доминик Пиньон, както и малкият Кайл Катлет в главната роля.

Френската премиера на филма е 16 октомври 2013. Американска все още не е обявена, но се очаква да е през 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Чудничко, любим режисьор, прощавам му за последния филм! Малко ще ми е мъчно, че не е взел Dominique Pinon или поне Jamel Debbouze! Ама айде… имаме нужда от приказки!