Escape From Tomorrow

The following motion picture has not been approved for all audiences by the Walt Disney Company. „Escape From Tomorrow” е един от най-любопитните и обсъждани филми от тазгодишната програма на фестивала в Сънданс, като в центъра на вниманието е начинът, по който е заснет. Режисьорът Ранди Мур снима изцяло на локация в „Disney World”, без да иска разрешение от компанията, което го принуждава да използва множество „партизански” техники.

По-интересното обаче е, че въпреки тези (от известна гледна точка) незаконни действия и въпреки още по-„нахалната” рекламна кампания на филма, която открито се гаври с някои от символите на „Disney”, те остават безучастни и позволяват на филма да се появи на екран, вместо да му спретнат едно възпиращо съдебно дело.

Ако трябва да бъдем честни обаче, не това предизвиква нашия интерес към филма, а историята, която разказва. Мур е открил начин да финтира гигантска корпорация, което е победа за независимото кино, хубаво, но това не означава, че той става за нещо. В крайна сметка, и ние имаме кадри с някакво подобие на сюжет от „Пратера”, заснети без да сме питали, ама едва ли ще бъдат оценени от много хора.

Escape From Tomorrow” представлява сюрреалистична хорър история, в която мъж на средна възраст започва да губи разсъдъка си, докато е на почивка със семейството си в известния увеселителен парк „Disney World”. Той се бори с „нездравословното” си привличане към две млади френски студентки, докато опитва да скрие от семейството си  факта, че е останал без работа.

Вижте първия трейлър, а веднага след това и един клип.

http://www.youtube.com/watch?v=C2TAUvef9hI

http://www.youtube.com/watch?v=tNQGTl9bQhA

Определено изглежда любопитно и с удоволствие ще го гледаме, въпреки че отзивите не са чак толкова фаворизиращи.

А сега ви предлагаме да видите и два плаката, както и едно интервю с режисьора и главния актьор, което ще ви даде малко повече информация, както за самия филм, така и за начина, по който е сниман.

Escape From Tomorrow - плакат

Escape From Tomorrow - плакат

Ето го и интервюто.

Режисьор на „Escape From Tomorrow” е Ранди Мур, а в ролите са Рой Ейбрамсон, Елена Шубер, Кейтлин Рордигес, Джак Далтън, Алисън Лийс-Тейлър и др.

Премиерата е 11 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *