Знаете, че „кощунство” често е второто име на идеята за „римейк”. Дали ще е подписан от голямо холивудско студио, или – както е в случая – от телевизионни канали/компании A&E, Lifetime and History, това няма ама никакво значение. Фактите са налице: продукцията е с продължителност два епизода, от тийзър-трейлъра оставаме с впечатление, че имат достатъчно амуниции за уж-достоверни стрелби, които се пробваме да прикриваме с „експлозивен” монтаж на ударни кадри, но това не спасява кукленското поведение на Емил Хърш, нито прави по-истинско присъствието на Холидей Грейнджър.

Може и да е прекалено преднамерен погледът, с който удостояваме „Бони и Клайд” на Брус Бересфорд, но оправданието ни носи същото име, само че е видяно от милиони хора по целия свят от 1967 година до наши дни, режисирано е от Артър Пен, а в главните роли помним иконичните Уорън Бийти и Фей Дънауей. Нека някой се опита да ни каже, че Фей не е родена за бандитка!

Режисьор на гангстерската реинкарнация е Брус Бересфорд („Да возиш мис Дейзи”), а в ролите освен Емил Хърш и Холидей Грейнджър ще видим Холи Хънтър, Уилям Хърт, Сара Хайланд, Лейн Гарисън, Елизабет Рейзър, Остин Хибърт, Дейл Дики и др.

Премиерата е на 8 и 9 декември, по щатските телевизионни екрани.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *