С наближаването на премиерната дата на „American Horror Story: Coven” в началото на октомври, постепенно се появяват нови и нови тийзърчета от любимия ни, напълно откачен тип, който така ни радваше покрай премиерата на първия и втория сезон и с който свръзваме сериала като цяло. Но преди да видим най-новите два клипа и официалния синопсис, първо да хвърлим едно око на току-що появилия се плакат, който определено ни допада.

American Horror Story: Coven - плакат

Отличен плакат и като знаеш за какво ще се разправя сезонът (или поне с това подзаглавие,което дава сравнително добра представа), много подходящ. Някои колеги твърдят, че е прекалено гаден, но честно казано – може грешката да е в нас, но се съмняваме – ние не виждаме нищо такова.

А сега вижте и гореспоменатите клипчета (чалнати, както обикновено, и без да дават каквато и да е яснота за сюжета) и обещания официален синопсис.

http://www.youtube.com/watch?v=3Oqst3WlPC8

Ето го и официалния синопсис на трети сезон:

„American Horror Story: Coven” разказва тайната история на вещиците и вещерството в Америка. Минали са над 300 години от ужасяващия лов на вещици и тези,които са избягали, вече са на ръба на изчезването. Изненадващо се засилват загадъчни атаки срещу вида им и сега младите момичета се изпращат в специално училище в Ню Орлеанс, където да се научат да се защитават. Част от това вълнение е новопристигналата Зоуи (Таиса Фармига), която укрива своя собствена ужасяваща тайна. Притеснена от нарастващата агресия, Фиона (Джесика Ланг), отдавна напусналата глава на сбора вещици, се завръща в града, твърдо решена да опази сестрите си и да унищожи всичко и всеки, който се изпречи на пътя й.

И понеже досега следяхме внимателно кастинга на по-главните роли, но не сме имали възможност да споделим, в този сезон на сериала се завръща любимката ни Александра Брекенридж, която в първи сезон делеше ролята си с Франсис Конрой (и тя ни е любимка, но в съвсеееем друг смисъл). Малко ни липсваше Александра във втори сезон, така че с радост посрещаме новината, че пак ще огрее ТВ екраните…

Александра Брекенридж

В трети сезон на сериала ще участват Джесика Ланг, Кати Бейтс, Франсис Конрой, Анджела Басет, Еван Питърс, Таиса Фармига, Ема Робъртс, Сара Поулсън, Лили Рабе, Александра Брекенридж, Денис О’Хеър, Пати Лупоун, Габорей Сидебей и др.

Премиерата на „American Horror Story: Coven” е 9 октомви по FX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много силен нов плакат. Въобще цялата рекламна кампания за новия сезон е много силна 🙂 Нямам търпение, особено след адски силния втори сезон 🙂

  2. Така и не гледах „Хотел“-а, а не знам дали и кога ще стигна до шестия сезон…