Всяка година есенеска броим „познатите” пилци – кой бил абониран за сезона на наградите, кой със сигурност щял да ходи по червения оскаров килим и други подобни хипотези/твърдения. А комбинацията Пол Грийнграс плюс Том Ханкс плюс „реални лица и събития” в сюжета направо си плаче за спекулации по темата. Вижте поредния трейлър на „Captain Phillips”.

Не можете да се оплачете от липса на информация по проекта – филмът пресъздава историята на капитан Ричард Филипс, който през 2009-та година, в опит да спаси екипажа си, се оставя да бъде взет за заложник от сомалийски пирати, които превземат кораба му. Нетърпението ни да се срещнем отново с Грийнграс и Ханкс не е намаляло – напротив, и ви предлагаме да допълните впечатленията си с една сериозна поредица снимки от филма, чиято премиера е днес – на Ню Йоркския филмов фестивал.

На 9 октомври е предвидено представянето на „Captain Phillips” на Лондонския филмов фестивал и буквално от следващия ден до 5 декември е предвидено разпространението на филма… едва ли не в цял свят. Имената и очакванията създават публиката – факт!

Режисьор е Пол Грийнграс, а в ролите са Том Ханкс, Катлийн Кийнър, Макс Мартини, Иул Васкес, Крис Мълки, Кори Джонсън, Джон Магаро, Кристофър Стадулис и др.

Премиерата на филма у нас е на 15 ноември 2013. (Imdb)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *