Днес е премиерата на парадоксалния сай-фай парти-трилър на Денис Илиадис „+1” („Plus 1”), който в края на миналия месец грабна вниманието ни с любопитния си първи трейлър и сега го очакваме с известен интерес, и по този случай решихме да наваксаме с дебютиралия преди няколко дни нов нецензуриран трейлър, както и с един кратичък клип.

Искаме да споделим единствено, преди да видите двете видеа (главно трейлъра), че за щастие, те не разкриват почти никакви нови подробности около основната мистерия от сюжета, даже ако питате нас, допълнително задълбочават нещата. Освен това, липсват леко досадните моменти с междуполовите взаимоотношения. Сещате се – как да се възползваме от парадоксите, за да спечелим отново момичето на сърцето си.

http://www.youtube.com/watch?v=qdrTX5mssRE

http://www.youtube.com/watch?v=b-Ov6SxnIFA

За протокола ще повторим това, което споделихме и при първия трейлър: не очакваме от филма нещо наистина добро, но сме почитатели на „парадоксални” истории, а тази конкретно ни звучи особено интересно и бихме искали да знаем какъв точно е случаят.

Режисьор на „+1” е Денис Илиадис („The Last House on the Left”), а в ролите са Рис Уейфийлд („The Purge”), Ашли Хиншоу („Хроники”), Логан Милър („All My Children”) и др.

Премиерата е днес, 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *