Джаред Харис

Първата ни и последна новина за предстоящия римейк на класиката „Полтъргайст” е на повече от година и отразява единствено участието на Сам Рейми като продуцент. Оттогава се натрупаха изключително много подробности, които ние все не намирахме време да споделим, но сега преценихме, че имаме достатъчно добър повод за едно бързо обобщение.

Този повод е присъединяването на Джаред Харис – винаги добре дошла новина и категорично плюс за който и да е проект (последната седмица имаше два такива, другия можете да видите по-долу) – в ролята на „ТВ водещ, който е изоставил научните среди, за да води шоу със заглавие „Haunted House Cleaners”. Поне по нашите спомени, такава роля в оригинала няма, но засега всичко останало е съвсем по план – семейство се нанася в къща, обладана от полтъргайст, който отвлича малката им дъщеря и я държи в капан между живота и смъртта.

Ние определено не сме фенове на идеята за римейк на „Полтъргайст”, но поне откъм кастинг не можем да се оплачем – в главните роли ще видим Розмари Деуит и Сам Рокуел, а компания ще им правят Никълъс Браун и Кайл Катлет. Режисьор на филма е Гил Кенън („Monster House”), а сценарият е дело на Дейвид Линдзи-Абеър („Оз: Великият и могъщият”). Снимките започват тази есен и се очаква премиерата да е през 2014.

А сега и обещаният втори проект, към който Харис се присъедини тези дни и който също все пренебрегваме, въпреки че е доста високопрофилен (а вероятно и високобюджетен), „The Man from U.N.C.L.E.” на Гай Ричи.

Създадена по сериала от 1964, екшън комедията ще проследява съвместната мисия на ЦРУ агента Наполеон Соло и КГБ агента Илия Курякин, които наред Студената война в началото на 60-те са принудени да работят заедно за „United Network Command for Law and Enforcement”, за да спрат загадъчна криминална организация и да спасят света. В главните роли ще видим Хенри Кавил (като Соло, в оригинала Робърт Вон) и Арми Хамър (като Курякин, в оригинала Дейвид Макалъм), както и Алисия Викандер, Елизабет Дебики, Хю Грант, а сега и Джаред Харис.

Снимките на „The Man from U.N.C.L.E.” започват днес (9 септември) в Англия и ще продължат в Рим и Неапол.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Джаред Харис е син на един от любимите ми актьори-Ричард Харис. Да живеЙ!