American Horror Story: Coven

Във връзка със страхотния кастинг на Кати Бейтс в „American Horror Story: Coven” споменахме, че вторият сезон на сериала „American Horror Story: Asylum” беше „all over the place” – не се сещаме за някой фантастичен или хорър елемент, който да не беше застъпен; то не бяха серийни убийци, ангели, демони, извънземни, зомбита, нацисти, научни експерименти, то не беше чудо, на цялата мешавица имахме и музикален номер (един от хайлайтовете на сезона), но въпреки това на нас ни хареса и с нетърпение очакваме да видим къде ще ни отведе този път Райън Мърфи. Пък и за нищо на света не бихме изпуснали да видим рамо до рамо Кати Бейтс, Джесика Ланг, която прави наистина уникални роли и в двата сезона до момента, и наскоро присъединилата се Анджела Басет.

Сега по същество. И за двата сезона на „American Horror Story” до момента „FX” представиха сериозно количество ефективни и изключително „creepy” тийзърчета и по всичко изглежда, че и „Coven” няма да се различава особено. Доказателство за това са първите два тийзър трейлъра, разпространени от телевизионния канал, които са в същия стил, както вече споменатите „creepy” тийзърчета. Вижте.

Като изключим песента „House Of The Rising Sun” на „Animals”, загатваща за това, че действието ще се развива в Ню Орлиънс, от заглавието „Coven” можем да получим далеч по-добра представа какво ни очаква в новия сезон, отколкото от тези тийзъри.

Ето какво знаем до момента за сюжета:

Действието ще се развива през 30-те години на XIX век в Ню Орлиънс, в различни времеви периоди, като основна тема ще бъде вещерството. Историята се фокусира върху три вещици, които напускат Салем и отиват в Ню Орлиънс преди избухването на световно известния и прословут „Лов на вещици”. Кати Бейтс ще изпълнява ролята на реално съществуващия сериен убиец Мадам Делфин Лалори, която в началото е най-добрата приятелка на Фиона (Джесика Ланг), но в последствие става най-големият ѝ враг. Франсис Конрой ще бъде Рут, съперничка на Фиона от училищни времена, а Анджела Басет ще бъде известната с вуду практиките си Мари Лево, която заедно с дъщеря си има сериозно количество последователи.

А сега вижте и един тийзър постер, който се мотае в нета от известно време.

American Horror Story: Coven - плакат

Освен Кати Бейтс, Джесика Ланг, Франсис Конрой и Анджела Басет, в ролите ще видим още Еван Питърс, Таиса Фармига, Сара Поулсън, Лили Рабе и Габорей Сидебей.

American Horror Story: Coven” ще се завърти по екраните през октомври.

Джесика Ланг и Кати Бейтс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *