Сталоун упорито държи да докаже, че е цар на проектите-излагация (особено в последно време). То бива с бат’ Арни, то бива с цял отбор възрастни юнаци, ама сега до него се появява не кой да е, а Робърт Де Ниро. При това двамата ще влизат в ролите на … боксьори, които 50 години след последната си среща ще се изправят един срещу друг на ринга в своеобразен реванш.

Колкото и да не вярвахме, че подобен пародиен опит е възможен, режисьорът Питър Сегал (когото можем да наречем „специалист по Адам Сандлър”) си е свършил работата и вече има снимков материал за доказателство. В една от официалните снимки двамата главни герои очевидно са раздразнени от промоутъра на Кевин Харт, в друга са се изпъчили в боксовите си екипи – кой с цепната вежда, кой с пострадал нос. Тъжна картина, а филмът щял да бъде комедия – така казват специалистите…

„Grudge Match” със Сталоун и Де Ниро

„Grudge Match” със Сталоун и Де Ниро

Grudge Match” ще види бял свят около Коледа, благодарение на усилията на Warner Bros. Сценарият е дело на създателя на „Антураж” Дъг Елин, Родни Ротман от „Късното шоу на Дейвид Летерман” и Тим Келехер. Какво са постигнали тримата писачи и как са се навили „колосите” Де Ниро и Сталоун да се излагат на стари години – все още никой не знае, но ще очакваме инфо по въпроса. В актьорския екип участват още Алън Аркин, Ким Бейсингър и Джон Бернтал.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments