Шарлто Копли

Режисьорът на няколко „вайръл”-клипа в мрежата, част от които са заснети от гледна точка „първо лице, единствено число” и са доволно пълни с кютек, кръв и трупове, се нарича Иля Найшулер и е привлякъл погледа на Тимур Бекмамбетов.

Режисьорът на „Нощна стража”, „Дневна стража” и „Неуловим” ще продуцира филм на провокативния руски младеж, основал през 2008 година инди-рок групата „Biting Elbows”. Кинопроектът на Найшулер се нарича „Hardcore”, ще използва същата стилистика (ще запази личната гледна точка като ракурс за заснемане), сюжетът ще бъде оригинален и все още се опитват да не разкриват подробности по него. Известно е само, че звездата от „Сектор 9” и „ЕлизиумШарлто Копли вече е ангажиран с това ново предизвикателство.

Според упорити слухове, в сценария ще има научно-фантастични елементи, а героят на Копли ще изтреби много от „лошите”, за да спаси някаква девойка. Планирано е снимките на „Hardcore” да бъдат в Русия. Найшулер издава само, че е „страхотен фен на Копли още от „Сектор 9” и в този филм актьорът ще има възможност наистина да полудее!” Най-вероятно има предвид – да се изкефи максимално на всичко, което му предлагат сценария и историята, и да се развилнее на воля.

Много ще ни е интересно да видим как се случва това с Копли в главната роля и „лична гледна точка” на камерата, което е „тържествено обещано” от режисьора – как ли ще го „видим”, че той действа, след като през цялото време ще следим действието през неговия поглед?… Но – Бекмамбетов има вяра в проекта и ще продължим да споделяме новини по него, пък кой знае – може и да се случи да го видим у нас.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *