Inside Llewyn Davis

Принципно „Inside Llewyn Davis” на братя Коен не ни изглежда като филм, за който е жизнено важно да се пазим от спойлъри (поне не и в максимална степен), но най-новият удължен кино-трейлър идва с предупреждение, че макар и да не свръх издайнически, има разкрития, които е най-добре да преживеем, гледайки самия филм.

И знаете ли какво, ние смятаме да послушаме колегите. Последните години, откакто правим сайта, си развалихме де що има филми със спойлърски трейлъри, но в случая ще се въздържим. Вече видяхме един куп страхотни реклами, а и честно казано, за който и да е проект на братя Коен не ни трябват реклами. Ние така и така си тръпнем в очакване.

Така че, ако сте като нас, съветваме ви да пропуснете новия трейлър, пък ако ли не, хвърлете му едно око, сигурни сме, че е страхотен.

Inside Llewyn Davis” е вдъхновен от живота на Дейв ван Ронк, американски фолк певец и неофициален кръстник на музикалната сцена на Грийнуич Вилидж през 60-те, откъдето тръгват музиканти като Боб Дилън, Джоуни Митчъл и много други. Гуру на по-младите певци, признат за енциклопедия за историята на блус и фолк музиката и разбира се, талантлив изпълнител, Ронк получава прякора „Кмета на улица МакДугъл”. Това е заглавието и на мемоара му (издаден посмъртно), от който братята Коен черпят вдъхновение.

Предишните реклами, пълен списък с песните от саундтрака и още подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьори на „Inside Llewyn Davis” са братя Коен, а в ролите са Оскар Айзък, Кери Мълиган, Гарет Хедлънд, Джон Гудман, Ф. Мъри Ейбрахам, Джъстин Тимбърлейк, Старк Сандс, Адам Драйвър, Джанин Серълс и др.

Официалната премиера на филма е 9 декември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments