Monsters: Dark Continent

Когато в края на март отразихме началото на снимките на „Monsters: Dark Continent” – продължението на изключително приятния фантастичен хит на Гарет Едуардс от 2010 „Monsters”, който даде сериозен тласък на кариерата му и той в момента е начело на новата „Годзила” – споделихме, че няма да се отнасяме към него с тотално пренебрежение, а ще му дадем шанс да ни убеди, че не е поредното изцицване на всичко оригинално, само и единствено в името на парите.

Сега, възможност да видим дали въобще имаме някакви основания за оптимизъм ни е предоставена от Empire, които разпространиха първия тийзър трейлър на филма. Както можете да се досетите, той не разкрива много, но дава добра представа за визията и цялостната атмосфера. Освен това, режисьорът Том Грийн разпространи и кратко обръщение, което допълнително може да ви ориентира в обстановката и целите на филма.

„След като изгледах „Monsters”, аз напълно се идентифицирах с идеята да се използват реални локации, върху които да се изгради свят с неограничени мащаби. Когато посетих локацията в Йордания, показана тук, усетих, че това е ключът към „Monsters: Dark Continent”. Луноподобната околна среда беше перфектна за изграждането на извънземен пейзаж. Самосвалът, който виждате, стана „бъги” за транспортиране на бомбардирани чудовища, откарвани да бъдат изгорени. Всички главни герои, които излизат от прахоляка, стават свидетели на мащаба на разрушенията и смъртта за първи път – а за един от героите, и този един път е в повече…”

Всичко това ни дава някаква представа за филма – слава богу, засега не оставаме с впечатление за трагедия, но тя определено не е достатъчна и затова продължаваме да кротуваме. Надяваме се в следващия трейлър ще видим повече.

Режисьор на „Monsters: Dark Continent” е Том Грийн („Misfits”, „Blackout”), а в ролите са Джони Харис („Снежанка и ловеца”), Сам Кийли, Джо Демпси („Игра на тронове”) и др.

Премиерата е през 2014-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. УЖ ПУБЛИКУВАТЕ НОВИНИ,А ТАЗИ КЪДЕ Е?
  Уентуърт Милър призна, че е гей
  Актьорът от известния по цял свят сериал „Бягство от затвора“ на телевизия Фокс Уентуърт Милър призна, че е гей с писмо, в което отказа да присъства на филмов фестивал в Санкт Петербург заради приетите напоследък в Русия закони срещу хомосексуалистите, съобщи Ройтерс.

  Милър трябваше да бъде сред почетните гости на събитието. Отказът му от участие беше публикуван на сайта на групата MAAD, която следи медийните изяви на гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални.

  „Благодаря ви за любезната покана. Като човек, който е имал удоволствието да посети преди Русия и да се впечатли от древната й история, бих бил щастлив да отговоря положително. Но като гей ще отклоня поканата“, пише Милър до директорката на фестивала Мария Авербах.

  Актьорът добавя, че бил дълбоко притеснен от отношението на руските власти към хомосексуалистите и не би искал да посещава страна, „в която на хора като мен изначално се отрича основното им право да живеят и обичат открито“.

  С приет през юни в Русия закон беше инкриминирано пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващото поколение.

  Милър придоби известност с образа си на попадналия в затвора строителен инженер Майкъл Скофийлд от сериала „Бягство от затвора“ /2005-2009 г./. Напоследък се изявява като сценарист и е автор на сценария за трилъра „Stoker“ с участието на Никол Кидман.

  Преди седмица пък продуцентът Анди Коен каза пред E! News, че отказва поканата да бъде един от водещите на тазгодишни конкурс в Москва за Мис Вселена, организиран от Доналд Тръмп, „тъй като не смята за правилно един гей въобще да стъпва Русия“.