Само в интерес на пълнотата на инфото споделяме с всички заинтересовани, че има нов международен трейлър на „Възпламеняване”. И той е от онези, които най-не ги обичаме – монтирани кадри, които вече сме виждали преди. Ето доказателството:

http://www.youtube.com/watch?&v=v5oTMP7Ab04

Все пак има и още нещо, което да допълним към видеото – нова снимка на Катнис. А също и информация, свързана със саундтрака на филма – титулната песен на втората част от трилогията „Игрите на глада” ще бъде дело на „Coldplay”. Ненавиждаме „Coldplay”, но слава на всички божества (без изключение!), че са ни спасили от Тейлър Суифт! А как ние сме ви спестили информацията, че сингълът „Safe & Sound” към първата част е нейно дело – това, ей богу, е дело на провидението… Миналогодишният саундтрак беше продуциран от Ти-Боун Бърнет, в него са участвали „Arcade Fire”, „The Decemberists”, Глен Ханзард, споменатата Суифт и други изпълнители. Все пак, добре че основният „отговорник” за цялостното музикално оформление беше – и продължава да е – Джеймс Нютън Хауърд.

За първи път „Coldplay” дават своя оригинална песен за филм – сингълът „Atlas” ще бъде издаден на 26 август, три месеца преди премиерата на филма. Режисьорът Франсис Лоурънс споделя:

„Изключително много уважавам „Coldplay” и сме във възторг от начина, по който те свързаха темите, идеите на филма със своята музика. Тяхната страст и вълнението им от работата по проекта се предаде на всички – и сега нямаме търпение да представим песента на зрителите”

Освен това шефа на филмовата музика в „Lionsgate” разкрива, че Крис Мартин е почитател на книгите на Сюзан Колинс. Парчето „Atlas” ще може да бъде открито едва след няколко седмици.

Сега ето спомената по-горе снимка, а за всички, които се чувстват недостатъчно осведомени по повод „Възпламеняване” – подробности може да научите от новините ни до момента.

Игрите на глада: Възпламеняване - Дженифър Лорънс

Режисьор на „Игрите на глада: Възпламеняване” е Франсис Лоурънс („Константин”, „Аз съм легенда”, „Вода за слонове”), а сценаристи са Саймън Бюфой („Беднякът милионер”) и Майкъл Арнд („Играта на играчките 3” и предстоящия „Star Wars Епизод VII”). В ролите ще видим Дженифър Лорънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсуърт, Уди Харълсън, Елизабет Банкс, Доналд Съдърланд, Лени Кравиц и Тоби Джоунс, а към тях се присъединяват Сам Клафлин, Джена Малоун, Филип Сиймур Хофман, Джефри Райт, Аманда Плъмър и др.

Филмът тръгва на екран на 22 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *