How much is enough? Това е едно от нещата, които се питат в най-новия удължен трейлър на свръхочаквания „The Counselor” на Ридли Скот и Кормак МакКарти. И въпреки че за този филм дори само една-единствена реклама ни е достатъчна (да не кажем, че дори и това не ни е необходимо), заразени от алчността на героите в него, и ние искаме все повече и повече и с настървение се нахвърляме на всичко ново, което излиза около филма.

А както вече разбрахте, най-новото е вторият удължен трейлър, който пристига от UK и надгражда страхотната първа реклама, разкривайки допълнителни подробности за историята (без да е прекалено спойлърски) и героите. Вижте.

They don’t believe in coincidences… they’ve heard of them, they’ve just never seen one. Що се касае събирането на таланти в един филм, ние сме виждали съвпадения, но в конкретния случай сме убедени, че не е така. Всъщност причината тук ясно личи от всички реклами до момента. Сигурни сме, че ни очаква нещо добро.

Режисьор на „The Counselor” е Ридли Скот, сценарият е дело на Кормак МакКарти, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Хавиер Бардем, Брад Пит, Пенелопе Крус, Камерън Диас, Натали Дормер, Дийн Норис, Роузи Перес, Джон Легуизамо, Бруно Ганц, Горан Вишнич и др.

Премиерата е 25 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Колкото повече гледам трейлъра, толкова повече се убеждавам, че тази история няма да има хепиенд 😀