Thor: The Dark World

Вече почти нищо не е останало от първоначалните реакции към идеята да видим Тор на голям екран – повечето хора очакваха абсолютно посмешище, в което божественият герой е облякъл „пердетата на мама”, но въпреки че в известна степен получихме точно това, крайният резултат беше доста различен (в положителна посока) – и сега той е един от най-важните герои във филмовата вселена на „Marvel”, а „Thor: The Dark World” е очакван от феновете с повече от голям интерес.

Вече видяхме един трейлър на филма, а сега в „Супер-срядата” на „geek week” седмицата на „YouTube” получаваме нов поглед, който залага на доста от елементите на първия, но прибавя и нови неща. Вижте как ще ви се отрази.

Още веднъж, не сме съвсем сигурни защо, но очакваме Локи да е единственото свежо нещо във филма по отношение на героите и историята – а след като разбрахме, че няма да го видим в „Отмъстителите 2”, желанието ни да се получат нещата с него е още по-голямо.

Що се касае до всичко останало, няма какво да го коментираме – смятаме, че всичко си е ясно и ще имаме доволно количество евтинийка и екшънийка. А „каменният дзвер” от края на трейлъра се надяваме после да се събира, щото иначе пропиляха или по-скоро ни провалиха един (потенциално) забавен момент – не че не сме виждали хиляди такива. Все едно да ни бяха показали „интеракцията” между Хълк и Локи в „Отмъстителите”.

Вижте и най-новия плакат.

Thor: The Dark World

В „Thor: The Dark World Тор ще се изправи срещу древната раса Dark Elves, предвождана от страховития Малекит (в ролята Кристофър Екълстън), които се завръщат, за да потопят вселената в постоянен мрак. За да се справи с врага, пред който дори и Один и Асгард се огъват, Тор трябва да се отправи на най-личното си и опасно пътешествие до момента, което ще го срещне отново с Джейн Фостър и ще го принуди да жертва всичко, за да ни спаси.

Режисьор на „Thor: The Dark World е Алън Тейлър, а в ролите са Крис Хемсуърт, Кристофър Екълстън, Том Хидълстън, Натали Портман, Стелан Скарсгард, Антъни Хопкинс, Кат Денингс, Идрис Елба, Рей Стивънсън, Рене Русо, Закъри Ливай, Джейми Александър, Адеуалей Акинуйе-Агбаже и др.

Премиерата е 8 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На мен пък ми омръзна да гледам Локи!

    Супер е че няма да го има в Отмъстителите 2!

  2. Странно, но трейлърът направи така, че да ми се догледа филма. Локи стои стабилно, радвам се, че и Идрис Елба има някакви реплики. Иначе като цяло изглежда много по-добре от безвкусната първа част.

    Според мен Локи е едно от най-интересните неща в шаренията на Marvel. 🙂