А Single Shot” първо привлече вниманието ни с впечатляващия си актьорски екип, предвождан от Сам Рокуел, а след като видяхме и първия изключително атмосферен тийзър трейлър, решихме, че филмът заслужава да ви го представим (пък и като има няколко новини на сайта няма да забравим за него и ще го гледаме, когато ни се отдаде такава възможност – леко смесените ревюта от фестивала в Берлин не са ни отказали). Миналия месец видяхме и втория трейлър, от който се разбира малко повече за сюжета, а сега получаваме и един клип, който представя трагичната завръзка на трилъра. Вижте я.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VNAyuc6az3M

Изненадващо, „A Single Shot” получава и три (поне засега) от любимите ни „character” плакати, които изглеждат доста добре. Разбира се, на единия е Сам Рокуел като главния ни герой, който има един шанс, а на другите два са Уилям Х. Мейси с една тайна и Джейсън Айзъкс с една грешка и предполагаме не става дума за татуировките му. Определено ни радва, че точно Айзъкс се е уредил с отделен плакат – може би ролята му е по-голяма, отколкото предполагахме.

„A Single Shot” е историята на обикновен човек на име Джон Муун, един трагичен инцидент, неговото отчаяние и нуждата от изкупление. Докато ловува за елени извън сезона Муун случайно застрелва младо момиче. Опитвайки се да скрие тялото и в пещера, той открива сериозна сума пари. Това е началото не само на напрегнато и вълнуващо приключение, но и на смъртоносно преследване между бракониера и закоравелите престъпници, които искат да се отърват от него. Джон Муун ще трябва да ги надхитри, ако иска да спаси себе си и семейството си.

Режисьор на „A Single Shot” е Дейвид М. Розентал, сценарист и автор на романа, по който е създадена екранизацията, е Матю Ф. Джоунс, а в главните роли ще видим Сам Рокуел, Джефри Райт, Джейсън Айзъкс, Кели Райли, Тед Ливайн, Джо Андерсън, Мелиса Лио и Уилям Х. Мейси.

Премиерата е 20 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *