Джан Имоу

Преди повече от две години научихме, че Джош Бролин и Тим Бъртън подготвят тогава все още неозаглавена екранизация на „Парижката Света Богородица”, но това беше единствената новина за проекта, който след това потъна вдън земя. Сега обаче Variety съобщават, че такава идея не само все още съществува (основно благодарение на Бролин, който е продуцент и се гласи за главната роля на Квазимодо), но и вече си има ново заглавие и може би дори нов режисьор.

Според най-новата информация проектът вече е познат като „Quasimodo”, а сценаристи все още са Кирън и Мишел Мълрони („Шерлок Холмс: Игра на сенки”) и поне засега не се чува нищо за нов вариант на сценария. Но това може да се промени много скоро имайки предвид, че се носят слухове за нов режисьор – „Warner Bros.” се надяват Джан Имоу да поеме юздите, което е най-малкото изненадващ избор от тяхна страна.

Да не забравяме, че и тази новина може да се окаже просто поредния злостен слух или някакви неоправдани мечти и надежди на студиото, за които режисьорът не е и чувал, но звучи достатъчно любопитно, за да заслужи представяне. А и ако не друго, поне знаем, че проектът не е напълно изчезнал и явно Джош Бролин наистина държи на него. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Всяка новина, че някой заменя изпърделия палячо Тим Бъртън е добра новина.

  2. Koлкото и да не ми се иска да го призная, има ужасно много истина в горния коментар.